Werkwijze

Warme Drank:

Voor het bereiden van warme drank zoals koffie en thee staan in de keukens de nodige toestellen, inclusief filters, ter beschikking. De ingrediënten, koffie, thee, suiker, melk en ook keukenlinnen en handdoeken moet u zelf meebrengen.

 

Bier, frisdrank en wijn:

Het Drieheem stelt haar gebruikers tegen betaling een uitgebreid gamma drank ter beschikking, gaande van bier in vaten of flessen tot frisdrank en wijn. Er is steeds een voorraad aanwezig, wat niet belet dat van elke huurder wordt verwacht dat hij/zij,ten laatste 15 dagen vóór het begin van de huur, laat weten hoeveel van elke soort nodig is.

Bieren of wijnen die niet in het vaste aanbod zitten kunnen eveneens, mits tijdig besteld, geleverd worden. In dat geval worden geopende verpakkingen of gedeeltelijk aangesproken bakken niet teruggenomen. Vaten met verbroken zegel moeten volledig betaald worden.

Verbruik van elders aangekochte drank is in principe niet toegelaten.
Indien hierop een uitzondering wordt toegestaan, of wanneer deze bepaling niet wordt nageleefd, kan dit aanleiding geven tot een verhoging, die tot 30% van de huurprijs + BTW kan bedragen. Het Drieheemcomité behoudt zich het recht voor deze bepaling niet, geheel of slechts gedeeltelijk toe te passen.

 

De prijslijst vindt u hier.